Monday, March 5, 2012

Experienta mea cu Mya Shop.ro

Hey girls!

   Azi voi avea o postare complet in limba romana pentru ca vreau sa va vorbesc despre un site din Romania, asa cum reiese si din titlu, si anume Mya Shop.

   Vrea sa mentionez inca de la inceput ca NU sunt platita sa fac un review, nu mi s-au oferit produse, este simpla si onesta mea opinie dupa comanda primita in urma cu 2 zile (voi face un alt post despre produs).

   Am profitat saptamana trecuta de o mica reducere la paletele Sleek si cum imi doream de ceva vreme sa le incerc am decis ca este momentul sa imi comand paleta Storm. La momentul comenzii nu mi-a fost inregistrata reducerea insa am citit pe pagina lor de Facebook ca daca intampinam probleme/erori vor aplica ei reducerea la expedierea comenzii. Toate bune si frumoase, am primit coletul dupa 3-4 zile ca de obicei cu posta romana si cand am ajuns acasa l-am deschis extrem de entuziasmata, insa nu ma prevazusem ceea ce urmeaza:

   Cand am deschis cutia, totul era ambalat intr-o hartie roz-violet foarte dragutz prinsa cu un sticker alb asa cum vazusem prin haul-urile fetelor din America in filmulete pe youtube...


   Dupa "socul" initial - datorat nu faptului ca aceasta mica atentie ar fi ceva iesit din comun, ci mai degraba faptului ca nu sunt chiar o "incepatoare" cand vine vorba de comenzi online, merg de mai multe ori pe luna la posta sa ridic cate o comanda si pana acum niciun site din Romania nu mi-a lasat o impresie buna in ceea ce priveste aceste mici detalii care, daca e sa fim sincere fetelor, chiar conteaza destul de mult ;) - am trecut la "stratul urmator" care a fost si acesta diferit fata de ce era obisnuita (hartiile mototolite sau bucati de ziar indesate - sau in cel mai bun caz acele bucatele de expandat)...




   Iar sub acestea era paletuta mea Sleek invelita foarte atent in plasticul acela cu bule pentru a preveni spargerea fardurilor... Dar ce credeti? Surprizele nu se opresc aici!


   Paletuta avea legata in jurul ei o panglica mica albastra care semana cu o fundita nici prea mare nici prea mica, suficienta incat sa arate interesul si atentia fata de clienti. De asemenea puteti vedea si cartonasul roz cu datele siteului si cu o multumire pentru comanda.

   Poate voua nu vi se par atat de speciale aceste mici atentii insa eu sunt genul de persoana careia daca ii ambalezi cadoul intr-un mod dragutz sau il pui intr-o cutiuta frumoasa se va bucura mai mult de ambalaj :D 
  Asta sunt si n-am ce face, iar experienta mea de pana acum cu comenzile din tara si din afara imi permite sa compar serviciile din Romania cu cele de peste hotare, iar siteul Mya Shop a fost sincer singurul care s-a ridicat la inaltimea asteptarilor mele, motiv pentru care sunt sigura ca voi prefera sa cumpar produse Sleek de aici desi sunt si alte magazine online care le comercializeaza in tara noastra.


As fi tare tare curioasa care sunt experientele voastre 
cu magazinele online din Romania si care este preferatul 
vostru!

Va pup!


7 comments:

Irina M said...

Ma bucur foarte mult ca ai avut o experinta placuta cu acest magazin online. Si eu sunt foarte atenta la detalii si apreciez cand un produs este ambalat corespunzator.. insa pe mine m-a deranjat foarte mult la Mya Shop ca desi am comandat de mai multe ori, nu am primit niciodata o factura un colet, ceea ce mi se pare foarte dubios. Sa stii ca mai sunt si alte magazine online care ambaleaza produsele foarte frumos si colorat...

AdrianaNica said...

Cele de unde mi-am mai comandat eu nu au atentia asta la detalii :( tu la care dintre magazinele online ai observat asta? Iar in ceea ce priveste factura sincer nu m-am gandit la asta pana acum insa nu cred ca ma deranjeaza in mod special atat timp cat imi primesc produsele comandate la timp intrucat plata ramburs este insotita de chitanta de la posta deci am dovada platii :)

Irina M said...

eu am comandat si de la Makeup Shop produse Sleek si mi-a placut foarte mult cum au fost ambalate, in bule roz, am primit un card de multumire cu numele meu scris de mana, ceea ce mi-a placut foarte mult. De asemenea am primit si cadou, si transport gratuit si nu in ultimul rand factura, o dovada ca firma este serioasa si ca este in relatii bune cu statul :) Si Mya mi s-a parut foarte ok, doar atat m-a deranjat ca nu am primit factura si ca nu raspund niciodata la telefon.. cred ca nu este bun numarul

AdrianaNica said...

Ah tocmai am cautat cutia de la ultima comanda de pe makeup shop si ai mare dreptate! si eu am primit cardul de multumire personalizat :D trebuie sa scriu si despre experienta cu ei un post cat de curand! Iti multumesc mult ca mi-ai atras atentia, uitasem :( despre numarul de telefon nu stiu pt ca nu l-am folosit dar poti sa intrebi pe facebook daca e valabil (asa ai sanse mai mari sa iti raspunda )

MyaShop said...

Buna Adriana. Iti multumim pentru cuvintele frumoase si ne bucuram ca esti incantata de serviciile si produsele noastre :).

Referitor la factura, mentionam ca am incercat sa implementam un sistem automat de trimitere a facturii in format electronic (acest document avand valoare fiscala), pentru o eficientizare a timpului destinat ambalarii coletelor. Din pacate se pare ca exista o eroare in sistemul nostru e-commerce si factura electronica momentan nu poate fi accesata. Speram ca vom rezolva cat de curand aceasta eroare, urmand ca facturile sa fie retrimise manual in format electronic sau in continutul coletului pana la rezolvarea erorii .

P.S. Va asiguram ca nu avem probleme in relatia cu statul roman fapt dovedit si de ultimul control fiscal :).

Va asteptam in continuare cu mult drag pe siteul nostru.

Camy said...

Si eu am comandat de la MyaShop si am fost extrem de multumita :)

Adriana Nica said...

Ma bucur mult ca si tu ai fost multumita! :D

Post a Comment

Thank you so much for leaving a comment! I read them all and I will answer any questions you have so ask away!